O nas

Poznaj Chocobyak

Chocolate & desserts
Chocobyak

Nasz proces

Pozyskiwanie najwyższej jakości czekolady z całego świata i najlepszych, naturalnych składników, każda czekolada jest delikatnie wytwarzana od podstaw w naszym uroczym warsztacie. Każda pojedyncza pralinka jest artystycznie ręcznie malowana, aby zainspirować naszych klientów do kreatywności i wyobraźni. Nasza dbałość o szczegóły staje się widoczna z każdym kęsem. 

Proces

SMAK

Wybraliśmy najlepszych dostawców z całego świata, którzy pozyskują najlepsze składniki, aby zachęcić Was naszymi unikalnymi mieszankami i smakami.

Przy tworzeniu naszych czekoladowych wyrobów  używamy różnych rodzajów belgijskiej czekolady CALLEBAUT i francuskiej kuwertury CacaoBarry. Dlatego każda czekolada lub pralinka  jest wyjątkowa i ma swój niepowtarzalny smak

Wyjątkowe podejście

Co sprawia, że nasze wyroby są wyjątkowe

Professional Chefs

0

Items Of Foods

0

Years Of Experience

0 +

Saticfied Customers

0

meet professional Chefs

Best foods for you & family
our Chefs

Marcellus H. Waddell

Senior Chef

Ronald W. Robison

Senior Chef

Kenneth B. Deshazo

Senior Chef

Robert H. Houston

Senior Chef

Timothy V. Millman

Senior Chef

Znajdziesz nas na